Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Subota 31.05.2014.
08:54
danas.rs A
Predsednik Nove demokratske stranke Boris Tadić je, povodom saradnje Fondacije Zoran Đinđić, koju vodi Ružica Đinđić, sa premijerom Aleksandrom Vučićem i aktuelnom vladom, ocenio da DS ''nije jedinstvena čak ni u zaokretima u mišljenju''.
Subota 31.05.2014.09:08
Da je srece, da se i ti i usnija vratite u brda bosanska, odakle ste i dosli, zajedno u paketu sa olinjalim vukom,a da nam jednom svane.ds i ostala govnarija ce odlezati kad tad za pljacku.
Subota 31.05.2014.20:06
Ti bi trebao malo smanjiti taj alkohol...vec su ti sjebani zvci...uopste ne razmisljas dok pises..da li si pomislio da bi tvoje rijeci mogle zaboliti i nekoga Srbina ciji je sin je ostavio svoje kosti u tim "bosanskim planinama" braneci u njima Srbiju..A sta kazesh na ove tvoje Toplicane?Zoran Đinđić, Dragoljub Mićunović, pokojni Vuk Obradović, Dragan Šutanovac itd..Kako to da ti nije svanulo kad su oni bili na vlasti.
Subota 31.05.2014.11:03
Потпуно си у праву,све гори и гори.Раде за Брисел и Вашингтон. Шешељ и Слободан су лепо причали 2000 године да нам не треба америчка демократија али народ је гласао за ДОС .
Subota 31.05.2014.11:52
Брате Владо критикујеш и Слободана и Путина . Ништа ми није јасно. И Путин и Слободан су добили санкције од дивљаци са запада . Запад свим снагама жели да нестане Русија и православље. Русија сада једва излази на крај са западом а шта је могла мала Србија против САД , НАТО, ЕУ и домаћих издајника .Јачи увек побеђује и пише историју .Слободан је реко СТОП ФАШИЗМУ и зато су почели да нас бомбардују. Да је Слободан дозволио на САД да праве војне базе у Србији и да је пристао да уђемо у НАТО и ЕУ ни један метак неби био испаљен. Рат уопште неби био на Балкану .Неби били бомбардовани да смо испунили све захтеве дивљака САД .
Subota 31.05.2014.19:51
Kako mi idu na kurac neki pametnjakovici ovdje ..jebo te ko da su ih pravili rvati..oni bi ubijali i klali neduzne ljude.E manijaci da li manijaci,,,nece moci,,,to nije srpski..Ako vam se to radi predjite kod rvata ..postanite katolici.. Nisam nikad bio za slobu zato sto je bio pickica..papuchar..Srbi su poznati po tome da im zena soli pamet.Medjutim..svako imalo pametan zna da se radi o globalnim interesima ...a Srbi su na takvom putu da uvijek smetaju..Svi bi njihovu njivu..Da je bio bilo ko na vlasti a da se protivio povampirenom novom poretku bio bi sataniziran od strane zapada..jer oni imaju hitlerovsku doktrinu..Ko nije sa nama...protiv nas je.
Subota 31.05.2014.19:57
Kosovo je bilo planirano da bude baza jer se sa njega lako kontrolishe sve u krugu od hiljadu km. Srbi ga nisu dali u te svrhe..da jesu ...bili bi glavni na Balkanu..Ali samo za kratko vrijeme..Medjunarodne okolnosti se mijenjaju i to rapidno..slijede dogadjaji koje ni u snu niste mogli zamisliti..Potrebni su vam oprez ...strpljenje ,,,mudrost i odluchnost kad dodje taj trenutak..Veliki div je poceo padati...kad ljosne skroz ...osjetit ce potres cijela zemaljska kugla..Okrenut ce mu ledja najveci "saveznici" sachekajte zimu pa cete vidjeti.A shipci su dobili kurac od ovce a ne drzavu...igraju se sa njima kao u lutkarskom pozoristu.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)